Група керівників обласних дирекцій СК «Княжа VIG» нещодавно повернулася з передноворічного Відня, де побували з робочим візитом. Тур був організований за ініціативи Голови Наглядової Ради Компанії пана Франца Фукса.

Під час насиченої двохденної поїздки українські топ-менеджери відвідали центральний офіс Vienna Insurance Group і ознайомилися з його роботою, а також з історією компанії та її сучасним життям. Під час бесіди з Головою Правління VIG доктором Елізабет Штадлер учасники зустрічі обмінялися власними думками про перспективи розвитку страхового ринку в Україні, отримали з перших вуст інформацію про подальші плани Групи.

«Поїздки працівників СК «Княжа» до офісів компаній VIG в Австрії, Чехії, Польщі чи інших країн мають особливу цінність, – вважає Голова Правління УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» Дмитро Грицута. – Передусім, це можливість обміну кращим досвідом побудови страхового бізнесу та розумінням масштабу й потужності групи VIG».

В робочій поїздці прийняли участь Правління Компанії та директори обласних дирекції: Вінницької, Чернівецької, Львівської, Сумської, Одеської, Івано-Франківської та Дніпровської.

«Наші керівники приїжджають насиченими емоційними враженнями, цікавою інформацією. Вони привозять все це на місця і надихають інших, – пояснює пан Дмитро. – Дякуємо керівництву VIG за запрошення та традиційну гостинність! І обов’язково – до нових зустрічей!»

Своїми емоціями та враженнями діляться учасники поїздки.

Микола Аксенко, директор Сумської обласної дирекції:
«Вперше за майже 14 років роботи в «Княжій» брав участь у зустрічі такого високого рівня! Відчувалась і зацікавленість, і повага з боку керівництва материнської компанії. Вразила теплота зустрічі та цікава змістовна бесіда з Головою Правління VIG пані Елізабет Штадлер та головою Наглядової Ради паном Францом Фуксом.
Приємно бачити, що VIG робить високі ставки на український страховий ринок та бренд "Княжа" зокрема. Є впевненість в тому, що ми працюємо на довготривалу перспективу!»

Вікторія Цимбал, директор Одеської ОД:
«Робочі поїздки бувають різними як за змістом, формою, так і за емоціями. Ця була особливою за всіма можливими критеріями! Зустріч і знайомство з першими особами групи VIG, можливість поспілкуватися з ними, почути з перших вуст про філософію групи, її ідентичність, про стратегію і пріоритети на майбутнє. Це надихає!
Приємний бонус – вражаюче неймовірний краєвид Відня з висоти 20-го поверху офісу VIG! І головне – загальний позитивний настрій, навіяний і передріздвяним Віднем, і чудовими людьми поруч».

Олена Решетнікова, директор Дніпровської ОД:
«Такі поїздки завжди надихають на нові звершення та мотивують досягати поставлених цілей. Ми всі чудово провели час: багато гуляли розкішною столицею, відверто спілкувалися з колегами. Дуже вразила особиста зустріч із Францом Фуксом та Елізабет Штадлер. Непідробна відкритість, доброзичливість та щира зацікавленість пані Елізабет підкорила не одне серце. А Різдвяний Відень – це взагалі щось фантастичне! Величезна подяка «Княжій» за такий подарунок!»

Микола Ткачук, директор Вінницької ОД:
«Дякую керівництву СК «Княжа» і, зокрема, пану Францу Фуксу за гарну та корисну поїздку! Зустріч із пані Елізабет Штадлер дала повне розуміння того, що VIG підтримує нас, має свої амбіції щодо бізнесу в Україні. Під час такого жвавого та безпосереднього спілкування відчуваєш єдність мети та цілей компаній VIG, наших думок та зусиль. Впевнений, що ми виправдаємо сподівання групи та наших колег! Така зустріч напередодні новорічних свят навіть символічна. З новими силами та планами – у новий 2019-й рік!»
Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.