В липні у м. Тростянець Сумської області відбувся ІІ спортивний фестиваль з велогонок "Нескучний ВелоFEST", мета якого – популяризація велокультури в Україні. Страхова компанія «Княжап» виступила партнером заходу і забезпечила страховими полісами усіх учасників ВелоFESTу, які, попри виснажливу літню спеку у перший день змагань, з неприхованим задоволенням та спортивним азартом підкорювали різні за довжиною та складністю велотраси мальовничого місцевого дендропарку.

"Нескучний ВелоFEST" вже вдруге зібрав тут шанувальників велоспорту з Києва, Харкова, Сум, Житомира, Полтави, Охтирки і, звісно ж, із Тростянця. Для невеликого гостинного міста це справжня подія – фестиваль урочисто розпочався у самому його центрі, біля архітектурної пам'ятки "Круглий двір". Під оплески глядачів учасники стартували виборювати перемогу.

Свою витривалість, майстерність та силу характеру упродовж двох днів доводили близько сотні велосипедистів, від аматорів до екстремалів. Це майже вдвічі більше ніж торік. Наймолодшому учаснику велозабігу виповнилося 6 років, найстаршому – 62.

«Серед найактивніших уболівальників була і наша компанія. Проте сам фестиваль для нас важливий не так демонстрацією яскравих спортивних досягнень, як тим, що він об’єднує велосипедистів різного віку та з абсолютно різним спортивним стажем, згуртовує їх в один великий всеукраїнський рух. Тут кожен має шанс встановити власний рекорд і відчути плече підтримки близьких за духом людей», – зазначає Валентина Гордієнко Заступник директора з розвитку мережі продажів Сумської дирекції УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп».

А ще багато хто підмітив, що "Нескучний ВелоFEST" подає гарний приклад багатьом містянам. Він заохочує людей пересісти на велосипед та відчути свободу пересування з користю для власного здоров’я. До того ж, це екологічний та доступний вид транспорту і чудова нагода для організації яскравого дозвілля для своєї родини.
Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.