2 червня 2020 року компанія APEIRON Biologics AG успішно здійснила планове збільшення капіталу, зібравши 11,9 млн євро. З них, Vienna Insurance Group інвестувала приблизно 7 мільйонів євро, отримавши таким чином понад 3% акцій APEIRON.

Інвестиції Vienna Insurance Group стали найбільшою часткою у фінансуванні розробки ліків для лікування важкохворих пацієнтів із COVID-19 та проектів з імунології. Основна увага приділяється медикаментозному препарату APN01, який був розроблений австрійцем Йозефом Пеннінгером. Якщо результати дослідження будуть позитивні, наступним кроком стане досягнення прискореного затвердження та забезпечення доступності ліків у Європі.

Vienna Insurance Group розглядає цю підтримку переважно як соціальну інвестицію страхової групи. Страхові компанії є важливими постачальниками капіталу для підтримки економіки і створюють позитивний стимул для економіки та суспільства. За словами Елізабет Штедлер, Генерального директора Vienna Insurance Group, мета страхового бізнесу – зберегти цінності, що створюють безпеку від одного покоління до наступного. Також, пані Елізабет зазначила, що, здійснюючи інвестиції, враховуються майбутні соціальні та екологічні тенденції, приймається участь у створенні майбутнього, в якому варто жити. На даний момент це означає мету забезпечити підтримку загального прагнення якомога швидше розробити ефективні засоби проти коронавірусу.

Страхові компанії групи VIG також надавали соціальну підтримку під час коронавірусної кризи, зокрема на користь системи охорони здоров’я. Наприклад: румунська компанія групи VIG OMNIASIG виділила 50 000 євро на закупівлю медичного обладнання, яке терміново потрібно було державним лікарням для лікування пацієнтів із COVID-19. Грузинська страхова компанія GPI Holding створила фонд для збору коштів на фінансову підтримку лікарів та медичного персоналу. Початковий транш у розмірі 29 000 євро вже передано Інфекційному центру в Грузії. 900 співробітників GPI Holding також скористалися можливістю зробити свій внесок у цей фонд, щоб висловити свою вдячність медичному персоналу. Фонд Kooperativa в Чехії надав благодійним організаціям понад 37 000 євро на придбання захисного одягу, дезінфекційних засобів та медикаментів. СК «Княжа VIG» в Україні зробила внесок до благодійного фонду https://helpdoctors.com.ua, який допомагає лікарям, що заразилися коронавірусом. Сума благодійного внеску – 250 000 грн.

Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.