Vienna Insurance Group оголосила про початок проведення щорічного фотоконкурсу серед дітей працівників страхових компаній, які входять до складу Групи.

Діти співробітників СК «Княжа VIG» і «Княжа Лайф VIG» віком від 9 до 13 років будуть приймати участь у фотоконкурсі на рівні з усіма учасниками інших країн. Юні фотографи виборюватимуть право поїздки в Австрію, де на них чекатиме незабутній відпочинок в одному із чотирьох таборів Vig Kids Camp.

Цього року конкурс проходить під девізом: «Мій внесок у захист довкілля», що закликає дітей берегти та турбуватися про навколишнє середовище, а також задуматись про глобальні екологічні проблеми, що постають перед людством. Ця тема надзвичайно близька для кожного, незалежно від регіону проживання дитини.  VIG хоче допомогти маленьким фотографам проявити себе та надихнути своїми здобутками батьків на сміливі ідеї та створення цікавих проектів, не забуваючи про планету.Все, що потрібно зробити дітям, аби взяти участь у конкурсі, це сфотографувати свій внесок у захист довкілля та завантажити фото, перейшовши за посиланням vigkidscamp.com
«Сьогодні діти розуміють, що з кожним роком стан навколишнього середовища погіршується, а вони – рушійна сила, яка дійсно зможе змінити ситуацію та подати приклад усім тим, хто до цих пір вважає, що всесвітні проблеми його не стосуються. VIGоб’єднує і діти це відчувають. Хочу підтримати кожного, хто прийматиме участь у конкурсі, адже ви подаєте руку допомоги нашій планеті. Тому я бажаю діткам натхнення та великих творчих звершень» – коментує Дмитро Грицута, Голова Правління СК «Княжа VIG» і «Княжа Лайф VIG».

Останній термін подачі авторської роботи для участі у фотоконкурсі «Мій внесок у захист довкілля» - 30 березня 2020 року.

Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.