Відтепер клієнти страхової компанії «Княжа VIG» можуть оформити електронний поліс ОСЦПВ. Цей варіант має кілька переваг порівняно із паперовим, який, до речі, теж не втрачає чинності. Тож який саме поліс обрати – кожен вирішує сам.
Придбати електронну автоцивілку клієнт може з будь-якого куточку України незалежно від того, наскільки далеко він знаходиться від офісу страхової компанії «Княжа». Адже для цього потрібно зателефонувати в Компанію в Контакт-центр за номером 0800 501 486 або оформити онлайн на сайті www.cabinet.kniazha.ua. Весь процес займає до 10 хвилин і клієнт отримує поліс на e-mail!
Разом з електроним полісом автоцивілки клієнт може обрати збільшений ліміт виплат та медичний захист в дорозі, щоб почуватися впевненим в будь-яких ситуаціях.
Введення електронного полісу автоцивілки повинно підвищити рівень довіри громадян до електронних послуг страхового ринку.
«Звичайно, це стимулюватиме розвиток конкуренції серед страхових компаній в питанні впровадження нових IT-рішень та зручних сучасних електронних сервісів. Страховики, які відклали ці процеси на потім, змушені будуть надолужувати згаяний час. В кінцевому результаті, поза сумнівом, виграє клієнт, адже електронний поліс дає можливість не їздити в страхову компанію або не чекати на доставку паперового бланку», – пояснює Дмитро Грицута, Голова Правління УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» .
«Мені подобається, що я не зобов’язаний мати при собі паперовий бланк полісу, згадувати чи поклав я його в автомобіль, вирушаючи в поїздку – поліс завжди в моєму телефоні,» - ділиться враженнями клієнт страхової компанії «Княжа VIG».
Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.