В листопаді 2013 року, Галицька школа гостинності провела 2 практичні семінари для співробітників Львівської дирекції УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» на теми «Будь успішним!» та «Будь переконливим!».

Семінари провів німецький бізнес-тренер Вальтер Кессель, який виступав німецькою мовою за участю перекладача. Вальтер має більш ніж 40-річний досвід у розробці та проведенні тренінгів для розвитку особистості та підвищення професійних кваліфікацій представників найвищих ділових кіл Німеччини, України та інших країн.

Головними задачами семінарів було обговорення та роз’яснення того, як зробити ділові розмови, презентації та доповіді привабливими та ефективними, а також як генерувати ідеї та розробляти креативні стратегії для бізнесу.

Протягом семінару наші співробітники дізналися про те, як розкрити свій творчий потенціал, за допомогою яких систем та методів перетворити бачення в стратегії, як оригінальним і дієвим мисленням скерувати людей у вірному напрямку, активізувати і мотивувати їх. Крім того, учасникам було показано, як вони можуть ефективніше інформувати співрозмовників щодо своїх ідей, продуктів чи послуг, презентувати себе та цікавіше робити риторично грамотні доповіді. Набуті знання на семінарах учасники зможуть використати в багатьох ситуаціях повсякденного і професійного життя.

«Важливість таких заходів обумовлена необхідністю розвитку персоналу та підвищення кваліфікації наших співробітників, адже наша робота полягає в щоденному спілкуванні з клієнтами, тому ми завжди маємо бути озброєними сучасними методами роботи, - ділиться Директор Львівської дирекції Тетяна Копач. – Крім того, наші працівники отримали масу задоволення та позитивних вражень від тренінгів, тому маю надію, що ці семінари дали можливість кожному учаснику визначити правильну траєкторію руху, а це в свою чергу сприятиме зростанню кількості клієнтів та обсягів продажів».
Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.