22 мільйони клієнтів, 50 компаній у 30 країнах світу – такий підсумок тридцятирічної експансії Vienna Insurance Group. VIG стала першою страхувальною компанією з Західної Європи, яка розпочала свій «наступ» на Центральну та Східну Європу.

Наприкінці 2019 року обсяг страхових премій австрійської компанії склав понад 10 млрд євро. Тоді як у 1990 році, на старті виходу на міжнародний ринок, інвестиції VIG були трохи більше 1 млн євро.
На сьогодні Vienna Insurance Group працює у 30 країнах Європи, поміж яких Німеччина, Хорватія, Швеція, Данія. VIG є провідною страховою групою у країнах Центральної та Східної Європи, покриваючи приблизно 18% ринку. Vienna Insurance Group є лідером на ринку більш ніж двох третин країн регіону.

Збереження та подальше розширення своїх провідних позицій у регіоні ЦСЄ є чіткою метою VIG на наступні роки. Ключовим фактором успішної 30-річної стратегії розширення є саме довготривала та міцна бізнес-орієнтація. Для цього вживається багато різних заходів. Кредо компанії: ми прийшли, щоб залишитися.

Генеральний директор VIG Елізабет Штадлер вважає, що недостатньо бути першим у Центральній та Східній Європі, важливо залишатися в регіоні в періоди кризи. «Наразі пандемія спричиняє значне економічне уповільнення в усіх регіонах світу. Однак, спираючись на поточні прогнози, ми оптимістичні у погляді на відновлення економічної активності у 2021 році».

Довідка:
Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) є провідною страховою групою в Австрії, Центральній та Східній Європі (ЦСЄ). Акції VIG котируються на Віденській фондовій біржі з 1994 року. Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's присвоїло компанії рейтинг A+ зі стабільним прогнозом. Це найкращий рейтинг серед усіх компаній ATX, провідного індексу Віденської фондової біржі. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) тісно співпрацює з Erste Group, найбільшим роздрібним банком у Центральній та Східній Європі.

Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.