Vienna Insurance Group уклала угоду з Skandia Retail Europe Holding GmbH, яка є членом Old Mutual Group, про придбання 100% акцій страхової компанії Skandia Польща. Ціна придбання не розголошується.

"Ми задоволені покупкою, так як це важливий крок у нашому розвитку на ринку Польщі, який має високий потенціал зростання. Skandia Польща значно розширить наш портфель з страхування життя. Компанія також має велику мережу продажів, що забезпечить VIG чудову можливість щодо залучення нових груп клієнтів, а також зростання наших довгострокових позицій як одного з провідних страховиків країни," сказав Пітер Хаген, генеральний директор Vienna Insurance Group.

"Ми дуже раді, що досягли цієї угоди з VIG. Наше рішення продати Skandia Польща було зумовлено стратегічними прагненнями щодо спрощення наших операцій в Європі і метою зосередитися на певній кількості основних зростаючих ринків. Skandia Польща є прибутковим бізнесом, який, як очікується, продовжить процвітати в VIG. Ми з нетерпінням очікуємо спільної роботи з ними, щоб забезпечити плавний перехід бізнесу для наших клієнтів, дистриб'юторів і співробітників", сказав Пол Фіні, генеральний директор компанії Old Mutual Wealth.

У першій половині 2013 Skandia Польща зібрала близько 45 млн. євро страхових премій, та посіла 14 місце на польському ринку страхування життя. В 2012 році її премії склали близько 91 млн. євро. Skandia Польща працює на польському ринку протягом 14 років і реалізовує свої страхові продукти через фінансових посередників, таких як банки, страхові брокери і страхові платформи. В даний час персонал компанії налічує 150 чоловік.

VIG в Польщі

Vienna Insurance Group представлена ​​в Польщі трьома компаніями «non-life»: Benefia, Compensa та Interrisk, і трьома страховими компаніями «life»: Benefia Life, Compensa Life та Polisa Life. Сумарний обсяг премій цих компаній за перші шість місяців 2013 року склав 610 млн. євро, що забезпечило їм третє місце на польському ринку. VIG присутня в країні з 1998 року і протягом останніх декількох років стала одним з провідних страховиків у Польщі завдяки сильному органічному зростанню і ряду стратегічних придбань.

Польща: великий ринок з хорошим потенціалом

Польща є однією з найбільших економік в Європейському Союзі з населенням близько 38,5 млн. чоловік. Твердий внутрішній попит допоміг країні залишитися стійкою в умовах економічної та фінансової кризи. Обсяг премій на польському страховому ринку склав близько 15 млрд. євро в 2012 році, в результаті чого щільність страхування (щорічні платежі на душу населення) склали близько 390 євро. Для порівняння, щільність страхування в Чеській Республіці становить EUR 560, в Австрії EUR 1,920. Польський страховий ринок в 2012 році виріс на 7,9%, а в сегменті страхування життя на 12,5%.
Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.