7 серпня страхова компанія «Княжа» відзначила 20-річний ювілей. Сьогодні УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» представлена в кожному регіоні України. Вона має розвинену регіональну мережу: 25 дирекцій, 200 регіональних центрів, понад 1200 агентів, 500 точок продажу.

У переліку її досягнень упродовж останніх трьох років, зокрема, – позиція №1 в рейтингу надійності страхових компаній від Forbes у 2015 році та №6 на ринку обов’язкового страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів за даними Insurance TOP – у 2017-му.

Останні 5 років УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» стабільно входить до числа лідерів у сегментах ОСАЦВ і «Зеленої Картки», нарощує позиції в сегменті КАСКО, медичного, туристичного та майнового страхування тощо. Однією з перших на ринку впровадила швидкий доступ до мобільних та онлайн-сервісів, створила технологічний контакт-центр.

«Княжа» вже давно належить до найбільш динамічних та надійних гравців ринку, які пропонують якісний страховий захист. Як член потужної міжнародної страхової групи Vienna Insurance Group, вона забезпечена всебічною підтримкою акціонерів і має прямий доступ до кращих європейських практик та технологічних рішень, які поліпшують спілкування з клієнтом.

«Саме зручний сучасний клієнтський сервіс ми обрали стратегічним трендом для подальшого розвитку компанії. Адже український споживач має право вимагати у страхових компаній поліпшення стандартів обслуговування і впровадження нових технологій. Розвиваючи IT-сервіси, ми даємо клієнтам комфортний і швидкий доступ до наших продуктів та послуг, а також забезпечуємо швидке врегулювання подій», – зазначає Дмитро Грицута, Голова Правління УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп».

За підсумками 2016 року «Княжу» обрали понад 650 000 клієнтів у корпоративному та роздрібному сегментах. Минулого року УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» зібрала близько 435 млн грн страхових премій (ріст платежів 9,5%).

На думку очільника компанії, постійному збільшенню клієнтської бази сприяє передусім бездоганна репутація «Княжої» як страховика, що сумлінно виконує свої зобов’язання перед клієнтами, зокрема у врегулюванні страхових випадків. Так, у 2016 році компанія виплатила понад 185 млн грн страхових відшкодувань.

«Це основа основ. Правило, яке не можна порушувати за жодних ринкових обставин. Адже надійне партнерство – запорука довготривалих стосунків. Власне, як і дотримання умов чесної конкуренції, яке забезпечує компанії повагу не лише з боку партнерів, а й інших гравців страхового ринку», – ділиться секретами успішного просування УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» Дмитро Грицута.

І все ж таки, на думку Голови Правління, формулу успіху будь-якої компанії складає злагоджена робота команди професіоналів, які здатні своєчасно генерувати цікаві та актуальні пропозиції, вміють швидко втілювати ефективні рішення. Сьогодні колектив СК «Княжа» налічує понад 700 фахівців.


Довідка
УСК «Княжа» була заснована у 1997 році в м. Рівне як регіональна страхова компанія. У 2001 році почала працювати на загальнонаціональному страховому ринку і відкрила свої відділення в більшості обласних центрів України. Протягом наступних 3 років відкрила 28 регіональних відділень по всій Україні з головним офісом у Києві. У 2015 році контрольний пакет акцій УСК «Княжа» придбала WienerStadtischeVersiherung AG – найбільша страхова компанія Австрії, і відтоді компанія стає частиною відомої міжнародної страхової групи ViennaInsuranceGroup. В результаті ефективної роботи в 2005 році СК «Княжа» нагороджують престижною національноою професійною премією «Український Фінансовий Олімп» у номінації «Розробка і реалізація зразкової стратегії розвитку сучасної страхової компанії». У 2009 році була перейменована в ПАТ «Українська Страхова Компанія «Княжа Вієнна Іншуранс Груп».

За підсумками 2016 року рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» присвоїло «Княжій» високий рейтинг фінансової стійкості на рівні uaAA+.

Компанія має надійну програму облігаторного перестрахування завдяки співпраці з відомими перестрахувальними компаніями з усього світу, включаючи власного перестрахувальника Vienna Insurance Group – компанію VIG Re.

За даними журналу «Страхова справа», на початок 2017 року VIG – №1 міжнародна страхова група в Україні.
Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.