Страхова компанія «Княжа VIG» з радістю повідомляє про запуск нового сервісу - електронний поліс для виїжджаючих за кордон. Це означає, що тепер кожен зможе легко і зручно оформити поліс без візиту страхової компанії, отримати його на свій e-mail і при необхідності роздрукувати. Це повноцінний аналог традиційного паперового варіанту. Його достатньо для гарантованого страхового захисту і того щоб пред’явити у разі потреби.

Оформити електронний поліс для виїжджаючих за кордон можна зателефонувавши до компанії в контакт-центр за номером 0 800 501 486 або до свого страхового консультанта, а також зробити це онлайн на сайті www.cabinet.kniazha.ua.

«Багатьом туристам сподобається наш новий сервіс, адже порахувати вартість різних варіантів та купити поліс на нашому сайті можна навіть за 5 хвилин до вильоту. Клієнт має вказати країну та дати поїздки, ціль подорожі та кількість туристів і ми запропонуємо варіанти вартості в залежності від страхової суми та набору опцій»,– пояснює Вікторія Распопова Директор з андерайтингу особистих видів страхування СК «Княжа VIG».
Клієнт може обрати як мінімальний набір ризиків, так і розширене покриття. До стандартної пропозиції входять швидка медична допомога, екстрена стаціонарна допомога, амбулаторне лікування, в т.ч. з екстреною стоматологією та покриття вартості медикаментів, супровід медичного працівника у разі необхідності.

Для туристів, які планують активний відпочинок, наприклад, катання на велосипедах, відвідування аквапарку, катання на лижах тощо, ми радимо обрати додаткові ризики, які будуть покривати заняття спортом.

Крім того, можна подбати про страхове відшкодування на випадок втрати багажу чи документів, відміни або затримки авіарейсу.

Електронний поліс для виїжджаючих за кордон – це не перший електронний поліс компанії. Також, в електронному виді можна оформити договір ОСЦПВ.

Ми піклуємось про наших клієнтів та постійно вдосконалюємо сервіс, роблячи його доступним, швидким та зручним!
Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.