УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» стала партнером стипендіального конкурсу на участь в Європейському Форумі Альпбаха-2015 (ЄФА) в Австрії. Конкурс оголошено для мешканців та переселенців з тимчасово окупованих територій України. Компанія забезпечить полісами медичного страхування для виїзду за кордон усіх стипендіатів - переможців конкурсу, які протягом трьох тижнів у серпні-вересні ц.р. перебуватимуть на симпозіумах та семінарах в Австрії.

В рамках програми ЄФА-2015, стипендіати зустрічатимуться з викладачами європейських, британських та американських університетів, Нобелівськими лауреатами, представниками бізнесу, інституцій ЄС, політиками та журналістами. Семінари та Симпозіуми охоплять теми міжнародного права, економіки, фінансів, інновацій в технічних науках, ІТ, медицини, охорони здоров’я, навколишнього середовища.

«Попри складну ситуацію на окупованих територіях, серед її мешканців та вимушених переселенців є багато справжніх патріотів України, які молоді, розумні, амбітні та прагнуть зробити нашу країну кращою. Їм особливо потрібно допомогти. Тому ми охоче приєдналися в якості партнера до конкурсу ЄФА-2015 та забезпечимо для всіх її стипендіатів найкраще страхове покриття, – наголосив Заступник Голови Правління Олег Ільюшин, - Дуже важливо, щоб якомога більше молоді з Луганської, Донецької областей, а також Криму приймали участь в подібних конкурсах і мали можливість виїжджати за кордон, знайомитися з європейськими стандартами, спілкуватися з міжнародними діячами й отриманий досвід застосовували тут. Тоді можемо сподіватися, що українська політика відповідатиме національним інтересам держави, а економіка буде більш виваженою».

Участь у Конкурсі можуть взяти студенти 1-6 курсів, віком від 18 до 30 років, які є мешканцями або вимушеними переселенцями з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей та Автономної Республіки Крим.

Більш детально з умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланнями:

http://krymsos.com/2015/05/15/stipendialnaiia-programma-dlia-pereselentsev/
https://www.facebook.com/SiemensUA?fref=ts

 

Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.