УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» впроваджує систему прискореної виплати за договорами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності (ОСЦПВ) автовласників, яка передбачає страхове відшкодування всього за 3 робочі дні! Експрес врегулювання справи здійснюватиметься за умови оформлення ДТП за Європротоколом.

У разі відсутності на місці події потерпілих, всі учасники ДТП не мають ознак алкогольного або наркотичного впливу і дійшли згоди щодо визначення порушника правил дорожнього руху та пошкодження транспортного засобу, відновлення якого не перевищуватиме 25 тис. грн, — складається Європротокол. Першого дня, після отримання заяви про відшкодування від власника пошкодженого авто та інших необхідних документів, спеціалістом УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» здійснюється огляд транспортного засобу та складається Акт і фототаблиця, на підставі яких програмою «Audatex» розраховується сума матеріальної шкоди. Отримана калькуляція страхового відшкодування погоджується з власником авто на місці прийому заяви. Протягом другого дня складаються Акти страхового відшкодування і затверджуються у керівництва Компанії. Третього – відбувається безпосередньо виплата.

«Навіть у випадку відсутності у власника пошкодженого авто усіх необхідних документів під час подання заяви про відшкодування, система експрес-врегулювання не припиняє своєї дії, якщо ним погоджено калькуляцію за програмою «Audatex», — зазначає Голова Правління Дмитро Грицута, — Після надання недостатніх документів автоматично відновлюються етапи прискореної виплати».

Оператори Контакт-центру УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» за тел. 0 800 500 486 цілодобово без вихідних надають всю необхідно інформацію учасникам ДТП щодо оформлення Європротоколу, найближчого підрозділу Компанії, до якого можна звернутися для подачі заяви про страховий випадок, а також перелік документів, які мають надати до Страховика учасники події, склавши на місці Європротокол.

«Оперативність та простота процесу врегулювання страхових випадків – це показник якісного європейського сервісу нашої Компанії, яка вміє цінувати час та спокій кожного, хто звертається до нас», — наголосив Голова Правління Дмитро Грицута.
Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.