Розбудова регіональної мережі й залучення нових клієнтів, посилення лояльності страхувальників й приріст відсотка пролонгацій, збільшення крос-продажів та ще багато інших стратегічних питань обговорювали заступники директорів УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» під час наради у затишній Пущі-Водиці.

На початку учасники наради на чолі з Головою Правління Дмитром Грицутою підвели підсумки роботи дирекцій, а також розглянули міні-презентації заступників директорів. Враховуючи особливості кожного регіону було обговорено і сформульовано ряд інструментів та заходів, спрямованих на покращення економічних показників й приріст обсягів продажів дирекцій Компанії.

Разом з підвищенням ефективності діючої мережі, наголошено на необхідності розбудови та відкриття нових підрозділів в крупних та середніх містах, селах, а також залучення нових агентів для роботи в невеликих населених пунктах. Значну увагу було приділено аналізу конкурентного середовища в регіонах та порівнянню показників частки надходжень з різних видів страхування. Для залучення нових клієнтів запропоновано використання рекламних та маркетингових інструментів, а також рекомендацій страхувальників, які вже давно користуються послугами Компанії.

«Особистий професійний позитивний досвід та вагомі здобутки Дирекцій, якими під час наради поділилися заступники директорів, в черговий раз доводить, що команда УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» здолає будь-які виклики страхового ринку в умовах складної економічної ситуації в країні», - коментує Заступник Голови Правління Світлана Красовська.

Другий день наради був присвячений тренінгу «Фасилітаційна сесія «Генерація ідей для вирішення ключових задач в 2015 році». Під час динамічного обговорення лунали цікаві думки та пропозиції, які зможуть допомогти в подальшій діяльності Дирекцій.

«УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» об’єднала професійних, порядних та сильних духом людей, відповідальних за ризики наших клієнтів і вміння адаптуватися до нових економічних реалій, що є запорукою успіху Компанії, – наголосив Дмитро Грицута. – Там де є випробування на міцність, там є і нові горизонти та можливості, які ми обов’язково використаємо».
Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.