Напередодні нового року студенти-сироти, які навчаються в Івано-Франківському національному медичному університеті, отримали безкоштовні поліси медичного страхування за програмою «Сучасний студент». Таку традицію СК «Княжа» впровадила у 2013 році і уже котрий рік поспіль продовжує підтримувати приємним бонусом юнаків, які залишилися без опіки батьків. Поліси у подарунок отримали 31 студент університету.
«Це реальні кроки із соціального захисту студентів-сиріт і важлива допомога таким дітям, зважаючи на їхні стипендії та наші сьогоднішні економічні реалії», – говорить очільник Івано-Франківської дирекції СК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» Олена Логвінова.

Програма медичного страхування «Сучасний студент» покриває витрати на лікування цілої низки типових для цього віку та способу життя захворювань. Студенти не повинні відкладати свої проблеми зі здоров’ям і задавнювати їх, говорить експерт. Поліс допоможе своєчасно їх вирішувати, щоб якнайшвидше повернутися до навчального процесу.

Упродовж року власник полісу, зокрема, може пройти медичне обстеження та медикаментозне лікування у разі харчового отруєння, інфекційних хвороб, порушення роботи ендокринної системи, органів дихання чи системи кровобігу тощо. Страхова компанія покриє відповідні витрати на суму до 6 000 грн. і забезпечить надання кваліфікованої медичної допомоги – у кожній лікарні міста є лікар-координатор, котрий контролюватиме процес лікування.

Ще одна гарантія якісного обслуговування пацієнта – цілодобовий медичний асистанс компанії . Щоб перейти під його фахову опіку, достатньо зателефонувати за вказаним у полісі номером. Також поліс надає страховий захист від нещасного випадку.
Контакт-центр для дзвінків на території України:
0 800 501 486
цілодобово, безкоштовно
Медичний асистанс для дзвінків на території України:
0 800 212 303
цілодобово, безкоштовно
Контакт-центр для дзвінків з-за кордону:
+38 044 364 20 63
цілодобово, тарифікація згідно з тарифами операторів
Головний офіс
вул. Глибочицька, 44, м. Київ, 04050, Україна
Телефон: +380 44 207 72 72 (багатоканальний)
E-mail: reception@kniazha.ua
Пн-пт: 08:30-17:30, перерва: 13:00-14:00
Центр продажів пн-пт: 08:30-18:00
Сб, нд: - вихідний
×
Надіслати резюме
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Неверный ввод
×
Надіслати запит
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
Введено невірно
* Обов’язкові поля
Неверный ввод
×
Ми збираємо cookies на цій сторінці, щоб надати вам кращий сервіс.